2016-ban megalakult a Méltó Életért Alapítvány

2016-ban létrehoztunk egy alapítványt, mely a Méltó Életért Alapítvány nevet kapta.
 
Az alapítvány egyik fő célja, hogy a Telki Hold Otthonnal együttműködésben minőségi, minden igényt kielégítő életkörülményeket és gondoskodást nyújtson az arra rászoruló időseknek. Az alapítvány mindemellett nagy hangsúlyt fektet majd a tehetséggondozásra és védeni, támogatni fogja a hátrányos helyzetű családokat is.
 

Idősgondozás

Alapítványunk segíti az idős embereket abban, hogy aktív életszakaszuk után is minőségi életet élhessenek.

Alapítványunk hivatása segíteni az idős embereket abban, hogy aktív életszakaszuk után is tartalmas életet élhessenek, megakadályozva a gyakori időskori elszigetelődést, elmagányosodást. Ehhez nyújtunk minőségi otthont, minőségi szolgáltatásokkal, ahol hétköznapjaikat biztonságban, szeretetben élhetik, és megfelelő gondoskodásban részesülnek. A minőségi ellátást a Telki Hold Otthon biztosítja Alapítványunkkal együttműködésben.

 

Tehetséggondozás, sport szeretete

Hivatásunk a tehetséggondozás, a sport szeretetének elmélyítése a fiatalok és az idősek körében.

A rendszeres mozgás az egészséges életmód alappillére. Fontos, hogy az egészséges életmód alapjait már gyermekkorban lefektessük úgy, hogy gyermekeinket az örömmel végzett sport és mozgás szeretetére neveljük. Sport és életmód táborok szervezésével és működtetésével célunk a mozgás és az aktív sporttevékenység népszerűsítése. A programok, animációk lehetőséget adnak az együttműködés, egymás elfogadásának elsajátítására, a közösségi életben való aktív részvételre, az ismeretszerzés igényeinek felkeltésére, az egyéni és csapat sikerek átélésre, a környezettudatos gondolkodás megismerésére.

 

Családok védelme

Fontos célunk a családok jólétének támogatása és a családok védelme.

Fontosnak tartjuk, hogy a hátrányos helyzetű és nagycsaládok jólétét minden eszközzel erősítsük, helyzetüket megkönnyítsük. Célunk, hogy a rászoruló gyermekek programjaink révén olyan élményeket élhessenek át, amelyek felnőttkorukban is támpontként szolgálhatnak. A nagycsaládosokon túl alapítványunk segítséget nyújt a gyermeket egyedül nevelő nehéz élethelyzetben lévőknek is.


Bízunk abban, hogy céljainkkal minél többen azonosulni tudnak és alapítványunkon keresztül az idősek támogatása, a tehetséggondozás, és a hátrányos helyzetű családok védelme közös ügyünk lesz.